Iskustva Korisnika

 

 

Vein Protex pomogao već nakon kratkog vremena

    Nakon tekstova u CaliNewsu o vrijednosti Vein Protexa kod alergijskih tegoba, moja kćer i ja smo se odlučile nabaviti ga. Ja imam rinitis i crvenilo očiju već godinama, a kćer boluje od astme. Najgore joj je u jesen i zimi zbog hladnog zraka i stezanja krvnih žila i dišnih putova. Već nakon kratkog vremena uzimanja, svega 2 bočice Vein Protexa meni su donijele olakšanje ovu jesen, a najvažnije mi je da je kći puno bolje, kašlje manje i lakše diše. Pozdrav, Z. P., Zadar – (CaliNews br. 76, 03/2015.)

      Koenzim i VeinProtex kod vrtoglavice

        Pozdrav! Prije nekoliko mjeseci poznanica mi je ponudila da potražim pomoć u Caliviti, jer sam se često žalila na vrtoglavicu i glavobolje. Pila sam lijek koji mi je djelomično pomogao, ali nisam bila zadovoljna postignutim. Prema savjetu koji sam dobila u Calivitinom savjetovalištu uzela sam CoQ10 (3 kapsule dnevno) i Vein ProteX (3 tbl dnevno). Bila sam redovita i savjesna u uzimanju preporučenog. Uspjeh je uslijedio, iako se nisam nadala da će ova kombinacija biti tako brza i djelotvorna (mislila sam da je Vein ProteX samo za vene). Tako sam nakon dva mjeseca odlično funkcionirala, bez vrtoglavice i omaglice, a niti lijek mi nije više potreban. L. Š., Sisak – (CaliNews br. 64, 03/2012.)

          Riješila sam probleme probave

            Moj je problem bio svakidašnji, ali o tome se malo govori, vjerojatno zbog stida. Sad sam u osjetljivoj, prijelaznoj dobi, i uživam punu zrelost godina, s veseljem onako kako se treba i može uživati. Ipak, sitnica poput nadimanja može smetati. Uzimam Klorofilin 1 žlicu dnevno, Menopausal 3×2, VitalWoman 1×1, Rhodiolin 1 ujutro, a osim toga 2 x godišnje uzmem i ProbioBalance i Digestivne enzime. Evo, sada se mogu pohvaliti da se osjećam bolje nego inače, puna snage i volje za sve izazove koje nosi život. Radim još uvijek u smjenama bez poštede koju ni ne tražim jer ju više ne trebam. Nemam više neugodne grčeve, mučninu, začepljenje ili otčepljenje. Ti su problemi bili vrlo neugodni i ograničavali su mi mnoge aktivnosti. Hvala Caliviti! M. Š., Rijeka – (CaliNews br. 64, 03/2012.)