12. MEĐUNARODNI CALIVITA LJETNI KAMP

CALIVITA LJETNI KAMP

Sunset Resort *****, Bugarska
24. – 29. lipnja 2013.

Svi koji su već bili na kampu znaju da su programi raznovrsni, bilo da se radi o team‑buildingu, sportskim natjecanjima, izletima, večernjim zabavama ili seminarima. Ni ovo ljeto nije prošlo bez odličnih programa i fenomenalnih zabava!

Početak 12. Ljetnog kampa CaliVite obilježili smo koktelima uz laganu glazbu. Uz već tradicionalno natjecanje u izradi skulptura od pijeska, popularni su bili i satovi plesa, kao i kvizovi. Veliki interes vladao je i za turnir u odbojci na pijesku. Bilo je, naravno, vremena i za rad, pa su tako članovi imali priliku pohađati treninge vezane uz mrežu ili potražiti savjet od naših top menadžera. I sve to u najboljem mogućem okruženju, jer što ima bolje od razmjene ideja o poslovanju uz šum valova i koktele pod suncobranom – tko ne žudi za takvim poslom?

Još jednom se pokazalo da nema ništa boljeg od pripadanja velikoj obitelji CaliVita, na fantastičnom mjestu, uz divne ljude, koji su razmijenili iskustva i nezaboravna sjećanja. Nadamo se da ćete se i vi pridružiti sljedeće godine i doživjeti jedinstvenu snagu CaliVite, i poslovnu mogućnost, neovisnot i slobodu koju ona nudi.

Fotografije s 12. CaliVitinog ljetnog kampa možete pogledati ovdje.

Leave A Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)