SEMINAR USPJEŠNIH 2014. • KANARSKI OTOCI

Nakon puno rada … stiže nagradno putovanje!

Postoji sve više razloga zašto se isplati početi biti dio mrežnog marketinga CaliVita međunarodni. Prije svega, radi se o potpuno bez rizičnoj djelatnosti koji,  naš sistem ne zahtijeva od bilo koga da ulaže svoje novce. SVI počinju “od nule” osnovnom promidžbom i preporukom naših proizvoda i usluga. Što je veća mreža ljudi koji koriste naše proizvode, da je veća  zarada onih koji su za to zaslužni. Vrlo jednostavno i pošteno. Bez obzira jeste li već zaposleni ili ne, studirate li  ste u mirovini, Nas sistem predstavlja poslovnu priliku u kojoj vi možete ostvariti dodatnu financijsku sigurnost za sebe i svoju obitelj.  Nikad nije kasno početi!

 

Ponosni SMO na činjenicu da  VEC 20 GODINA predstavljamo stabilnu MLM tvrtku  koja svojim članovima nudi mogućnost da žive zdravije i financijski uspješnije. Najuspješnije članove, koji su svojim rezultatima ostvarili ispunjene uvjete,  CaliVita jednom godišnje vodi i na ekskluzivno putovanje . Tako je  i Ove GODINE, točnije od 21. do 28. rujna, kada su najuspješniji hrvatski menadžeri u 2012. godini,  Mirela Ostojić Erjavac i Damir Erjavac, te Damir i Sanda Rajn , Zajedno s ostalim najboljim europskim menadžerima, proveli nezaboravne trenutke u Turskoj Antaliji.

Ne, već se zna i destinacija na koju će putovati najuspješniji menadžeri u 2013. godini –  Kanarski otoci . Pogledajte  uvjete PUTOVANJA , porazgovarajte sa svojim sponzorom i napravite plana.  Ukoliko zacrtate planove i ozbiljno se prihvatite posla – ništa vas neće zaustaviti da s nama provedete nezaboravno putovanje.

Leave A Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)