AQUABELLE 3U1 – VAŠ PAKET LJEPOTE

Uvijek ste viđali Aquabelle kozmetičke proizvode u katalogu proizvoda, ali ih nikada niste isprobali jer imate svoje omiljene, isprobane kreme za lice? Ili ste mislili da imate zdravu i čistu kožu, pa nema smisla trošiti novce na kozmetiku za lice? Voljeli bismo vas uvjeriti da su ove kreme posebne i da ih vrijedi isprobati. Biti će dovoljno isprobati ih samo jednom, jer smo sigurni da ćete ih odmah zavoljeti.

Kada smo razvijali Aquabelle kozmetiku, usredotočili smo se na to da svatko zaslužuje biti lijep, mladolik i zdrav te da ćemo napraviti sve što možemo da bismo to omogućili. Koristeći snagu prirode i posljednja znanstvena dostignuća, sastavili smo kombinaciju sastojaka koja će zadovoljiti i najistančanije potrebe.

Tako smo došli i do ulja avokada, koje pomaže obnavljanje stanica kože, te se često koristi za tretiranje osjetljive kože sklone upalama i oštećene ožiljcima.

Osim toga, prirodni sastojci Aquabelle kozmetike su jojobino ulje koje je, između ostalog, vrlo učinkovito u borbi protiv bakterija odgovornih za razvoj akni. Tu je i maslinovo ulje koje je izvor hranjivog, dubinski hidratizirajućeg učinka, koji vam osiguravaju dobro upijajući Aquabelle proizvodi.

Osim prirodnih sastojaka, težili smo i razvoju suvremenih sastojaka; tako je i ceramid, sastojak najpoznatijih kozmetičkih proizvoda, postao jedan od naših glavnih aktivnih sastojaka. To je u stvari prirodni lipid koji regulira nivo vlažnosti kože i pospješuje njenu elastičnost.

Ne smijemo zaboraviti niti vitamin E koji ima antioksidativni učinak, i time izvrsno štiti stanice kože od štetnih učinaka slobodnih radikala, što ga čini vrlo široko korištenim sastojkom u kozmetici namijenjenoj naboranoj koži te koži oštećenoj ožiljcima ili ranama.

Sve to, obogatili smo sa posebnom DD vodom (voda sa smanjenom razinom deuterija), koju možete pronaći samo u malom broju ekskluzivnih kozmetičkih proizvoda. Možda ste čuli da što je niža razina deuterija u vodi, to je sporiji proces starenja. Koža tu nije nikakva iznimka. DD voda može pospješiti sposobnost kože da zadržava vodu i strukturu molekula kolagena, čime utječe na smanjenje bora i rizika od kožnih deformacija. Može čak pogodovati vitalnosti zdravih stanica.

Iskoristite našu posebnu ponudu i naručite Aquabelle 3 u 1 paket po promotivnoj cijeni od 150,00 kn! Vjerujemo da ćete biti ponosni na svoj izbor te nas preporučiti svojim prijateljicama!

Vaš paket ljepote sadrži:

  • 1 x 50 ml Aquabelle regenerativna krema
  • 1 x 50 ml Aquabelle hranjiva krema
  • 1 x 150 ml Aquabelle hidrantni losion za čišćenje

Cijena paketa: 200,00 kn
Bonusni bodovi: 151 BB
Cijena paketa za članove: 150,00 kn

Komercijalni bodovi: 120 KB

Aquabelle 3u1 paket u prodaji od 15. prosinca 2013.

 

PAKET AQUABELLE 3U1

Aquabelle paket akcija! 150,00 kn - Akcija traje od 10. prosinca 2013.

Paket Aquabelle sadrži:

  • 1 x Hidratantni losion za čišćenje i njegu lica
  • 1 x Noćna hranjiva krema
  • 1 x Dnevna regenerativna krema

 

Kozmetička linija Aquabelle

Liniju Aquabelle čine regenerativna krema za dnevnu njegu, hranjiva krema za noćnu njegu i hidratantni losion za čišćenje i njegu lica. Sva tri proizvoda sadrže jednu inovaciju utemeljenu na novoj, revolucionarnoj i patentiranoj tehnologiji – DD vodu, tj. vodu sa smanjenim sadržajem deuterija (eng. Decreased Deuterium Water). Osim DD vode, Aquabelle kolekcija sadrži prirodne sastojke, primjerice ulje jojobe i ulje avokada, ceramide, skvalan i vitamine A i E.

Zašto je voda bitna?

Voda ima nezamjenjivu ulogu u životu na Zemlji. 71% Zemljine površine pokriveno je vodom. Voda čini 78% mozga, 86% krvi, 77% srca, 84% jetre i 70% mišića. Vlažnost kože važna je iz više razloga, a ne samo estetskih. Koža je prva crta obrane našeg organizma, jer sprječava štetne tvari iz okoline da uđu u naše tijelo, ali isto tako sprječava i prebrzo isparavanje vode iz tijela. Tijekom dana, vlažnost kože se kontinuirano smanjuje, stoga je jedan od najvažnijih koraka kod kozmetičkih tretmana odgovarajuća hidratacija kože. Za optimalnu hidrataciju vrlo je važan unos tekućine, kao i pravilno čišćenje kože te korištenje kvalitetnih krema, jer vlažnost kože možemo održati samo kombinacijom svih tih čimbenika.

Što je DD voda?

Koncentracija deuterija u tijelu odrasle osobe iznosi otprilike 12-14-mmol/l. Iako se to ne čini puno, u usporedbi sa sadržajem drugih vitalnih elemenata ispada da je deuterija 6 puta više od kalcija i 10 puta više od magnezija. Što je manja koncentracija deuterija u vodi, sporija će biti dioba stanica, a time će i proces starenja biti usporen. Uz sporiju diobu stanica smanjuje se i mogućnost nekontroliranih dioba te rizici od kožnih oboljenja.

Naruči hidratantni losion!

Hidratantni losion za čišćenje i njegu lica

Prvi korak prema očuvanju ljepote kože je pravilno čišćenje, čak i više puta dnevno, nakon kojeg slijedi vlaženje i hranjenje kože, prilagođeno našim dnevnim aktivnostima. Proizvod ima ugodno, osvježavajuće djelovanje te istovremeno čisti i tonizira vašu kožu, a zahvaljujući svom sastavu izvrsno će poslužiti i za skidanje šminke. Sadrži vitamin E koji pruža zaštitu protiv štetnih učinaka slobodnih radikala. Ulje jojobe ima sastav sličan sebumu koji štiti kožu i čini ju podatnom.

Naruči noćnu kremu!

Noćna, hranjiva krema

Njezina posebnost je kompleks skvalana, DD vode, avokadovog ulja te vitamina E. Skvalan je posebna uljna komponenta koja hrani kožu, istovremeno je štiteći od gubitka vlage. Zajedno sa E vitaminom djeluje antioksidativno, tj štiti kožu od toksina iz okoline. Ljudski sebum sadrži 3 % skvalana smještenog u površinskom sloju zdrave kože. Sekrecija sebuma dosiže vrhunac između 15. i 18. godine života, a rapidno počinje opadati nakon 25. godine života. Ispiranjem kože dodatno se gubi skvalan unutar zaštitnog sloja kože, stoga je obnavljanje sadržaja skvalana vitalno za zdravlje kože. Ulje avokada hrani i pomlađuje suhu kožu, a ima sjajan učinak i na zrelu kožu.

Naruči dnevnu kremu!

Dnevna, regenerativna krema

Osnovni aktivni sastojci ove kreme su ceramidi koje je, zahvaljujući modernoj tehnologiji, moguće proizvesti u prirodnom obliku i iskoristiti ih u kozmetici visoke kvalitete. Ceramidi povećavaju sposobnost zadržavanja vlage i stabiliziraju staničnu strukturu, čime usporavaju proces starenja. Također, poboljšavaju elastičnost kože, smanjujući time bore. Još sadrži i ulje avokada i jojobe koji hrane kožu, te E vitamin, koji učinkovito štiti od štetnih oksidativnih procesa. Izvrsna je i kao podloga za šminku.

 

 

Leave A Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)