OSTVARENJE SNA U ANTALYJI!

Ostvarenje sna sa CaliVitom

 

SEMINAR USPJEŠNIH 2013.

CaliVitini menadžeri koji su u 2012. godini ostvarili zadane uvjete, ove su godine, kao priznanje za svoj rad, proveli nezaboravan tjedan u Turskoj. Članovi su uživali u božanstvenom odmoru u najekskluzivnijem hotelskom kompleksu na turskoj obali, čuvenom Gloria Serenity Resort *****, u društvu sa osnivačem i predsjednikom, g. Gerry Hargitaijem.

Svatko od nas može odabrati budućnost kakvu želi. Članovi CaliVite koji su bili na Seminaru uspješnih odabrali su svoju priliku koju pruža CaliVita – istinsku slobodu i nezavisan posao! Uz financijsku sigurnost i uspjeh, njihova nagrada je priznanje, koje je u ovom slučaju iskazano u vidu putovanja iz snova u Tursku.

 

Uživanje u toplom suncu već je odavno bilo iza nas kada smo u kofere pakirali kupaće kostime te toplo odjeveni krenuli prema Budimpešti. Dobro raspoložena međunarodna CaliVita ekipa čekala je avion za Antaliju. Umor zbog podužeg leta odmah je nestao kada smo stigli u turističko naselje Gloria Serenity Resort u kojem smo bili smješteni. Pravu ljepotu uvidjeli smo tek sutradan kada je svanuo dan. Hotel okružuje prekrasan park prepun raznolikog bilja i cvijeća. Odmah uz hotel je bazen koji prati liniju hotela tako da se plivajući može obići cijelo pročelje (uz uvjet da ste u dobroj kondiciji). Najljepše je tek slijedilo! Pješčana plaža je dugačka 2 km, a temperatura mora je tada bila 27 stupnjeva. Dok smo mi uživali na ležaljkama s hladnim pićem u ruci, kod kuće je padala dosadna jesenska kiša. Nakon uživancije tijekom dana koja se sastojala od ljenčarenja na suncu i konzumiranju delicija, čiji okus i izgled ne mogu dočarati riječima, pravi provod je slijedio u večernjim satima kada smo mogli birati između zabavnog programa u otvorenom kazalištu, diska, plesa uz živu glazbu ili diskretnu klavirsku svirku u raskošnom lobiju hotela. Razgledali smo i grad Antaliju te se upoznali s turskom kulturom i načinom života, a iznenadila nas je snalažljivost trgovaca koji su počeli govoriti hrvatskim jezikom čim su doznali naše porijeklo. U tih tjedan dana doživjeli smo toliko prekrasnih trenutaka da je nemoguće sve opisati, a ne možemo se odlučiti što bismo izdvojili. Želimo svim CaliVitašima da ostvare sve svoje želje, a jedna neka im svakako bude i odlazak na CaliVitin Seminar uspješnih!

Puno uspjeha,
Sanda i Damir Rajn

 

Život je putovanje!

Bio je to prekrasan, nezaboravan odmor koji ćemo pamtiti cijeli život i kakav želimo da svi doživite. CaliVita vam to omo­gućuje, uz malo više rada na početku i upornosti da ostvarite svoje snove.

Sam Seminar uspješnih je bio kao i uvijek – potpuno ispunjujući! Bili smo smješteni u luksuznom odmaralištu prepunom cvijeća, palmi, bazena… Usluga je bila vrhunska i svega je bilo u izobilju. Izbor hrane bio je izvan očekivanoga, a izbor kolača, voća i sladoleda nam je svima donio po koji kilogram više! Jer sve je bilo toliko lijepo za vidjeti, a još finije za kušati! Kokteli uz more, pijuckanje u bazenu, joga, pilates, gimnastika u vodi, uživanje u spa-centru, masaže i saune u kojima se osjećate kao Sultanija i Sulejman! Navečer gala večere uz maštovite programe, predstave i ples. Tako smo imali večeru dobrodošlice i završnu večeru, koje nam je posebno priredio naš predsjednik i gdje smo se osjećali kao u nekom „filmu“, jer su ambijent i atmosfera bili fantastični i jedinstveni.

Osim prekrasnog hotela i usluge, još je ljepše bilo druženje sa drugim menadžerima CaliVite, te predsjednikom i osnivačem. Gospodin Gerry Hargitai nas svaki puta oduševi svojom toplinom, pozitivnošću, strpljenjem i jednostavnošću. Bili smo i na izletu u gradu Antaliji i obišli njihovu poznatu tržnicu, slapove, stari dio i centar grada.

Sve u svemu, tjedan dana u Antaliji nam je proletio, ali donio i jedno novo i nezaboravno iskustvo.

Zaista smo uživali i osjećali se nagrađeno kao manadžeri CaliVite. Vjerujte, rad i trud se uvijek isplati! Želimo vam puno zdravlja i uspjeha u nadolazećoj godini, sa željom da se vidimo u što većem broju na idućim nagradnim putovanjima!

Mirela Ostojić Erjavac i Damir Erjavac

 

Posjetite našu youtube stranicu www.youtube.com/thecalivita i pogledajte video sa Seminara uspješnih

Čestitamo svima koji su ispunili zadane uvjete i ostvarili pravo na nagradno putovanje na Seminar uspješnih 2014.!