Analiza žive kapi krvi

Mnogi su zasigurno već čuli za analizu žive kapi krvi. Kako nam može pomoći? Zašto može biti korisna? Zamolili smo dr. Kristýnu Novotnu, predsjednicu Češkog CaliVitinog stručnog liječničkog tima, da sa nama podjeli svoja iskustva na tom polju.

Kako bi izgledali što bolje, ljudi se, uglavnom, previše bave svojim izgledom. Kad primijete lagani osip na koži poduzet će sve što mogu kako bi ga uklonili; u slučaju pojave ekcema odmah će se obratiti liječniku za čudotvornu mast ili lijek. Dobro je što toliko pazimo na vanjštinu, ali prije svega bi se trebali brinuti za unutrašnje zdravlje. Naše srce, jetra, gušterača, pluća, bubrezi, ali i vanjski dio (koža) pate svaki put kad organizam ne funkcionira na odgovarajući način, kad je ozlijeđen, zapušten ili zagušen.
Analiza žive kapi krvi pruža nam jedinstvenu priliku da pogledamo kako naša krv (naša unutrašnjost) izgleda, te da započnemo proces čišćenja organizma, ukoliko je to potrebno, od samog korijena problema.
analiza_krvi_2.jpg

Na prvoj slici možete vidjeti prekrasnu „čistu“ krv. Ovaj organizam funkcionira kako treba.

analiza_krvi_1.jpg

Ovdje možete vidjeti zagušenu i „prljavu“ krvnu plazmu, punu nerazgrađenih proteina i teških metala koji ukazuju na smanjenu sposobnost uklanjanja toksina iz tijela. Crvena krvna zrnca, eritrociti, sljepljuju se međusobno i tvore tzv. rouleau forme, zbog čega tijelo ne dobiva dovoljno kisika.
Vrlo često u krvi nalazim neprobavljene ostatke hrane, koji otežavaju detoksikaciju, čime usporavaju druge, još važnije metaboličke procese.
Ti ostaci istovremeno služe i kao izvor hrane za mikroorganizme, pa time naša krv postaje plodno tlo za bakterije. Na crvenim krvnim zrncima možemo vidjeti štetan učinak zakiseljenosti i kontaminirane okoline, zbog čega je njihova primarna funkcija – prijenos kisika, zaustavljena.
Analizom žive kapi krvi možemo također vidjeti i koliko su aktivne stanice našeg imuno sustava. Ukoliko se ne kreću ili su usporene, to upućuje na oslabljeni imunitet.
Ali to nije sve! Pregledom stanica može se odrediti i da li organizam ima dovoljne količine vitamina i minerala, i koliko dobro radi naš endokrini sustav, kakav je metabolizam lipida – moguće je vidjeti ne samo male kapljice, već i velike kristale lipida.
Količina krvne plazme pokazatelj je da li tijelo ima dovoljno tekućina za normalno odvijanje svih životnih procesa.
Teško je u jednom članku opisati sve što se može vidjeti u samo jednoj kapi krvi i što se sve u njoj odvija. Ova nevjerojatna metoda omogućava nam pogled u našu unutrašnjost, kojoj možemo osigurati istu njegu koju pružamo i svojoj vanjštini.
U mreži CaliVite International mnogi stručnjaci su u mogućnosti odraditi pregled ovom metodom. Raspitajte se – sigurna sam da ćete biti zadovoljni!
Dr. Kristýna Novotná

izvor: CaliNews lipanj 2011.

Leave A Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)